ASFT -hanke Mätsis-messuilla Rovaniemellä ja Torniossa 24.-25.1.2023

Arctic Smart Future Technologies -hanke osallistui vuoden 2023 Mätsis-messuille Rovaniemellä ja Torniossa 24.-25.1.2023. 

Rovaniemellä 24.1. Mätsis -messut järjestettiin Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa (Jokiväylä 11), ja tapahtuman avasi ammattikorkeakoulun rehtori Riitta Rissanen. ASFT- hankkeen ständillä esiteltiin hanketta, sen tavoitteita sekä tuloksia. Ständillä esitettiin myös kehittämisympäristöja esitteleviä videoita ja Lapin ammattikorkeakoulun laboratorioiden esitteitä. Tapahtuman aikana oli myös mahdollista osallistua Lapin alueen yrityksille suunnattuun kyselyyn. 

Torniossa 25.1. messut järjestettiin Lappian tiloissa (Urheilukatu 6). Mätsis-messut tarjosivat ASFT- hankkeen tiimille oivan tilaisuuden hankkeesta ja sen toimista kertomiseen sekä verkostoitumiseen.

Mätsis-messut tuovat yhteen Lapin alueen työnantajat, työnhakijat sekä oppilaitokset ja opiskelupaikkojen hakijat. Tapahtumassa tarjoaa työantajille oivan tilaisuuden esittäytyä ja kertoa, millaisia osaajia etsivät. Tapahtumissa on tarjolla myös tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja -mahdollisuuksista.