Lapin vihreä viikko

Mitä ja milloin?

Lapin vihreä viikko järjestetään 14.9.-2.10.2020 välisenä aikana, jolloin kutsumme kaikki alueelliset toimijat järjestämään vihreään teemaan liittyviä tapahtumia. Nyt on siis mahdollisuus esitellä alueella tehtäviä hyviä käytänteitä vihreän ja kestävän kehityksen teemojen ympärillä! Tuodaan esille pieniä ja suuria lappilaisia tekoja, toimintamalleja ja tuotteita. Pariviikkoinen tapahtuma-aika huipentuu Vihreä Lappi maailmankartalle – yhteisvoimin! -seminaariin 2.10.

Jaa myös omat vihreät arkitekosi, ideasi ja muut mahtavat oivalluksesi aihetunnisteella #lapinvihreäviikko!

Mikä käy Lapin vihreän viikon tapahtumaksi?

Lapin vihreän viikon tapahtumaksi käyvät erilaiset tilaisuudet laidasta laitaan: järjestä esimerkiksi työpaja, ohjattu kierros (guided tour), esitys, näyttely, avoimet ovet, minimessut tai vaikkapa etätapahtuma verkossa.

Kuka voi osallistua?

Osallistumaan kutsutaan kaikki alueelliset toimijat: oppilaitokset, yritykset, yhteisöt, yhdistykset, kaupungit, kunnat, klusterit…

Miksi osallistua?

Nyt on hyvä hetki nostaa kaikkia niitä mahtavia ideoita, tuotteita ja toimintamalleja, joita Lapissa tehdään vihreän huomisen puolesta. Ja näitähän meillä riittää! Lapin vihreään viikkoon osallistuminen on myös hyvä keino kertoa alueellisesti, miten hienoa työtä olette tehneet.

Miten osallistua?

Tapahtumien järjestäminen on täysin omissa käsissäsi! Mikäli haluat lisänäkyvyyttä tapahtumallesi, voit ilmoittaa siitä meille osoitteeseen arcticsmartness@lapinliitto.fi – näin saat paremman näkyvyyden verkostoissamme.

Lapin vihreän viikon tapahtumat