Arctic Smartness matchmaking -tapahtuma

4.–5.11.2021

Nämä eivät ole treffit eivätkä avioliitto, vaan jotain siltä väliltä. Tule selvittämään, mitä kumppanuus Lapissa voi tarkoittaa ja mitä mahdollisuuksia lappilainen osaaminen, tutkimus ja rahoitustieto avaa kasvulle ja kehitykselle.

Arctic Smartness matchmaking on kaksipäiväinen yhteistyötä tiivistävä verkostoitumistapahtuma, jossa toisensa kohtaavat mm. yritykset, kunnat, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot sekä tietysti Lapin älykkään erikoistumisen, Arctic Smartness -klusterit. Tapahtumassa sinä pääset kokemaan yhteistyön hyödyt ja rakentamaan tulevaisuutta.

Torstai on täynnä mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä tietysti verkostoitumista – päivä huipentuu iltatilaisuuteen. Perjantaina aamupäivä varataan yhteiseen ohjelmaan, ja päivä päätetään lounaaseen. Tapahtuma on maksuton, mutta ruokailut ovat omakustanteisia.

Tapahtumapaikka, ilmoittautumisohjeet sekä ohjelma julkaistaan arcticsmartness.fi-verkkosivuilla elokuussa 2021. Huomaa, että tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Varaa siis aika kalenteriisi jo nyt!

Tapahtuman järjestää: 

Älykäs ja kansainvälistyvä Lappi -hanke

Arctic Smart Growth (ASG) -hanke

Kansainvälisen TKI-osaamisen kehittäminen Lapissa – KATOS -hanke

Lisätietoja: 

arcticsmartness@lapinliitto.fi