Ajankohtaista

Tulevaisuuden valttikortteinamme verkostot, viestintä ja valmius satsata

Lapissa on runsaasti kansainvälistymiseen liittyvää osaamista, intoa, ideoita sekä olemassa olevaa yhteistyötä. Meiltä löytyy myös moniulotteista kokemusta ja kiinnostusta erilaisten teemojen parista matkailusta kaivannaistoimintaan ja aluekehittämisestä tutkimukseen. Miksemme kokoaisi tätä lahjakasta toimijajoukkoa useammin saman pöydän ääreen ideoimaan, suunnittelemaan ja ennen kaikkea toimimaan yhdessä?

Lue lisää »

Häiriöitä kansainvälisessä yhteistyössä -kehittäminen jatkuu!

Meille Lapissa Venäjä-yhteistyö on ollut merkittävässä roolissa jo vuosikymmenien ajan. Erilaisilla alueellisilla yhteistyöhankkeilla on rakennettu rauhaa, vaikka geopolitiikka ei ole aina siihen kannustanut. Nyt kuitenkin tuli takaseinä vastaan ja hankeyhteistyö venäläisten kumppaneiden kanssa on keskeytetty.

Mistä löydämme uuden suunnan niille liiketoiminnan ja aluekehittämisen verkostoille, jotka nyt on menetetty?

Lue lisää »

Tulevaisuus näyttää älykkään erinomaiselta!

Lappilaisen älykkään erikoistumisen konseptin ytimessä on vahva alueellinen yhteistyö. Tältä pohjalta lähdemme myös uudistamaan strategiaa ja kutsumme laajasti sidosryhmiä Lapista mukaan strategian uudistamistyöhön. Fiksuilla valinnoilla ja hyvällä yhteistyöllä tuemme kestävästi menestyvää Lappia!  

Lue lisää »

#arcticsmartness